Patmoksen Lastenapu

Lapset ovat Jumalan sydämellä. Lapset ovat aina olleet myös Patmostyön rakkauden kohteina ja työmme yksi perusjalka. Lastenapumme pelastaa lapsia taivasta ja tätä elämää varten.

Tulemalla kummiksi saat säännöllisesti tietoa kohteesi lasten elämästä. Voit kannattaa lapsityötämme myös antamalla kertalahjoituksen johonkin lastenapumme kohteeseen.

Tee hyvä päätös, pelasta pienen lapsen koko elämä!

Tee lahjoitus

 

Kummilapsityö

Patmos Lähetyssäätiön Lastenavun kautta tuetaan säännöllisesti noin tuhatta lasta. Kummiohjelmia on yhteensä yhdeksän ja ne toimivat seitsemässä eri maassa. Kummimaksu on 300 euroa/vuosi/kummi/kummikohde. 

Lue lisää viereisistä linkeistä ja ilmoittaudu kummiksi. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen kummiohjelma@patmos.fi. 

Come Home – työ Suomessa 

Patmoksen lähetti Riku Rinteen johtama Come Home koulu- ja nuorisotyö kouluvierailuineen eri puolilla maata. Työtä voi tukea lyhytviitteellä 77017 ja Rikun lähettäjäksi voi ilmoittautua osoittella patmos@patmos.fi

 

Come Home – työ Brasiliassa 

Patmoslähettien Anni ja Bene Rodriguesin aloittama koulu- ja nuorisotyö Brasiliassa, Fortalezan kaupungin kouluissa. Työtä voi tukea lyhytviitteellä 74968 ja Annin ja Benen lähettäjäksi voi ilmoittautua osoitteella patmos@patmos.fi

Operaatio Joulun Lapsi

Patmos Lähetyssäätiö on vuodesta 1995 lähtien toteuttanut Suomessa kansainvälistä jouluprojektia, jonka maailmanlaajuista työtä johtaa Samaritan’s Purse (Laupiaan Samarialaisen Kukkaro) -järjestö. Kenkälaatikon kokoisia joulupaketteja vietiin vuonna 2019 Romaniaan, Moldovaan ja Viroon. Joulupakettien jakamisen yhteydessä lapset saavat evankelioivan kirjasen ja heitä kutsutaan Suuri Seikkailu -opetuslapseuskurssille. Työtä voi tukea lyhytviitteellä: 74010.

Lue lisää