Radio Patmos

Radio Patmoksen slogan ”Asiaa ajallemme” kuvaa tavoitetta saavuttaa kuuntelijat kiireisessä nykyajassa raamatullisajankohtaisella sanomalla ja kertoa, miten evankeliumi voi olla kaikkien kuuntelijoiden elämänohje ja perusta.

Kaiken ohjelmatuotannon ytimessä on toivorikas sanoma ylösnousseesta Jeesuksesta Kristuksesta pelastajana, parantajana, Pyhällä Hengellä täyttäjänä ja takaisin tulevana Kuninkaana. Tämä sanoma kuuluu myös kanavan musiikkitarjonnassa. Radio Patmoksen omien toimittajien lisäksi voit kuulla sinua hengellisesti lähellä olevien seurakuntien ja järjestöjen ohjelmatarjontaa.

Tue radiotyötä

Tahtoisitko tukea Radio Patmoksen herättävää ja opettavaa toimintaa Suomessa ja kansainvälisissä lähetysradioyhteyksissä? Radio Patmoksen toiminnat maksavat Lähetyssäätiölle 49 € puoli tuntia. Radio Patmos on kokonaan vapaaehtoisilla lahjoituksilla toimiva voittoa tuottamaton, ei-kaupallinen radio. Emme myy ohjelma-aikaa. Lahjoitamme sekä studio- että lähetysaikaa järjestöille, jotka voittavat ihmisiä taivasten valtakuntaan koti- ja ulkokentillä.

Lahjoita radiotyöhön

Palautteet ja kysymykset

Haluamme myös kuulla sinusta ja sinun palautettasi sekä toiveitasi. Ota meihin yhteyttä sähkopostilla tai puhelimitse:

radio (at) patmos.fi
0293 400 500

Radio Patmoksen henkilökuntaan saat yhteyden sähköpostitse etunimi.sukunimi (at) patmos.fi

Henkilökunta

  • Päätoimittaja Leo Meller
  • Tuotantojohtaja Timo Uuspelto
  • Ohjelmapäällikkö Helvi Jääskeläinen
  • Toimittajina Markku Vuorinen, Piritta Poutala, Helvi Jääskeläinen, Leena Metsämäki, Päivi Kyyrö, Pirkko Säilä, Juha Ahvio ja Pasi Turunen.
  • Tuotanto ja tekniikka Kristian Epäilys, Heli Larma, Timo Lukkarila, Timo Mertanen, Markus Niemispelto.