Kiitos!

Kiitämme Jumalaa kaikista teistä  esirukoilevista tukijoista, jotka olette valinneet Patmoksen lähetyskäsivarreksenne. Vuonna 2018 Patmosystävät ympäri Suomen lahjoittivat lähes 5.3 miljoonaa euroa, joista 5.1 miljoonaa käytettiin Patmoksen eri työkohteisiin hallinnollisten- ja keräyskulujen ollessa yhteensä vain noin 7 %. Yhdessä olemme tuoneet kärsiville ja kadotetuille toivoa ihmisarvoisesta ja iankaikkisesta elämästä.

Patmosvuosi 2018

Toimintakertomusvuonna 2018 Patmos Lähetyssäätiö on saanut toteuttaa sääntöjensä mukaisesti olemassaolonsa tarkoitusta ulkomaisissa työkohteissa noin 20 maassa ja Suomessa vieden ajallista apua ja evankeliumia.

Laadukas lähetys- ja avustustyö vaatii tehokasta suunnittelua ja tarkkaa seurantaa, mikä takaa hyvät tulokset ja estää taloudelliset väärinkäytökset. Kohdemaiden ja lähetyskenttien toiminnasta vastaavat nimetyt vastuuhenkilöt, jotka raportoivat suoraan säätiön hallitukselle. Säätiö toimii lisäksi yhteistyössä tunnettujen ja luotettavien suomalaisten ja kansainvälisten yhteistyökumppanien kanssa.

Patmoksen suomalaiset työntekijät valvovat toimintaa ja avun perillemenoa. Sisäisessä valvonnassa sovelletaan säätiön rahavarojen käytön kontrolliohjeistusta. Tilintarkastuksesta vastaa kansainvälinen PwC Finland  (PricewaterhouseCoopers Oy). Patmos Lähetyssäätiön on Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n jäsen.