Tätä on Patmos

Patmos Lähetyssäätiö on vuonna 1971 perustettu suomalaisin lahjoitusvaroin toimiva lähetys- ja avustusjärjestö. Tahdomme kulkea sinnekin, minne muut eivät ole kulke­neet – sodan, nälän, luonnonkatastrofien tai saavuttamattomien kansanryhmien alueille. Tuemme Kristuksen ruumiin yhteyttä toimimalla kansallisten ja paikallisten kristillisten ryhmien kanssa. Korostamme evankeliumin muuttumattomuutta ja tunnustamme Raamatun erehtymättömänä Juma­lan Sanana. Evankeliumin viestinnäs­sä käytämme kaikkia nykytekniikan tuomia mahdollisuuksia.

Kahden käden evankeliumi

Patmoksen  lähetys- ja avustustoiminnan mottona on kahden käden evankeliumi. Jeesuksen opetuksen ja esikuvan mukaan se merkitsee ihmisten tarpeiden kokonaisvaltaista huomioon ottamista tuomalla hädänalaisille aineellista apua ja evankeliumia Jeesuksesta.

Tällä hetkellä Patmos-työ tavoittaa apua ja evankeliumia tarvitsevat noin 20 maassa neljällä mantereella.

Sydämellä Suomi

Kotimaan työssä keskeistä on ajankohtainen ja kantaa ottava kristillisen uskon ja evankeliumin viestittäminen sähköisten medioiden (radio, televisio, internet) sekä painetun sanan ja aktiivisen raamattukoulutus- ja kokoustoiminnan välityksellä. Säätiöllä on kristittyjen yhteyttä vaaliva lahjoitusvaroin toimiva radioasema Radio Patmos. Come Home koulu- ja nuorisotyö tavoittaa tuhansittain Suomen nuoria.

Kutsuttu palvelemaan

Patmoksen työn luovuttamattomia osa-alueita ovat

  • Raamattu ja sen totuus (Joh. 17:17),
  • Israel (1 Moos. 12:3),
  • lapset (Mark. 10:14) ja
  • evankelioimattomat kansat (Matt. 24:14).

Tule mukaan

Voit osallistua Patmos-työhön monella tavalla: toimimalla esirukoilijana, tukemalla lähettejämme, tilaamalla sähköisen uutiskirjeemme ja työstä kertovaa ilmaista Patmos-postia, ryhtymällä kummiksi, tukemalla työtämme rakkaudenlahjoin, kutsumalla ystäviäsi Patmos-työn esirukoilijaksi ja osallistumalla tilaisuuksiimme. Patmos Lähetyssäätiöllä on tällä hetkellä seitsemän lähettiperhettä, joita voi tukea liittymällä lähettäjäksi.

Patmoksen johtoryhmä