Kummina muutat lapsen elämän

Patmos  Lähetyssäätiön lastenavun kautta tuetaan säännöllisesti noin tuhatta lasta. Patmoksen kummiohjelman kautta pääset parantamaan lasten elämän olosuhteita eri maissa – lastenkodeissa, sairaalaostastoilla, koululuokissa, slummikeskuksissa, vammaisten lasten laitoksissa tai katulapsikodeissa. Kummina tuet aina kokonaista lapsiryhmää. Tutustu kummikohteisiimme.

Lahjoita kummilapsityöhön

Kummilapsitoiminta

Kummiohjelmia on yhteensä yhdeksän ja kummikohteet sijaitsevat seitsemässä eri maassa. Voit valita ilmoittautuessasi kummiohjelman kohteen tai antaa meidän tehdä valinnan puolestasi ja kohdentaa kummiapusi kohteeseen, jossa on eniten tarvetta.

Kummiksi ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle tervetulokirjeen, missä kerromme kummiavun periaatteet ja saat henkilökohtaisen maksuviitteen. Patmoslapset –lehdessä ja Lastenavun postituksissa saat raporttia kummikohteitten lasten elämästä.

Kummimaksu on 300 €/vuosi (vain 0,82 € / pv). Vuosimaksun voit maksaa kerralla tai haluamissasi erissä.

Kummikohteissa järjestetään lapsille joulujuhla lahjoineen. Toivomme 10 €:n vapaaehtoista joulurahaa kummi/kummikohde.

Toivomme kummeilta ainakin yhden vuoden mittaista sitoutumista kummitukeen ja myös rukoilemaan kummilastensa puolesta. Kummiuden voi aloittaa missä tahansa vaiheessa vuotta.

Patmoksen kummityön teesit

  • Kunnioitamme lasten oikeutta hyvään lapsuuteen ja pyrimme kummiohjelman kautta parantamaan heidän olosuhteitaan eri maissa
  • Kummikohteissa olevat lapset ovat iältään 0-18-vuotiaita
  • Autamme aina kokonaista lapsiryhmää – lastenkodeissa, sairaalaosastoilla, koululuokissa tai katulapsikodeissa
  • Teemme yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten järjestöjen sekä seurakuntien kanssa
  • Kummiohjelmia valvotaan sekä kenttävastuussa olevien työntekijöittemme että kentillä olevien lähtettien toimesta
  • Teemme Lastenavun kummiohjelmien työtä samalla tavalla kuin kaikkea työtämme: rukouksella ja luottaen, että Jeesus, lasten ystävä, rakastaa lapsia ja tahtoo heidän parastaan
  • Pyydämme kummeja sitoutumaan ainakin yhden vuoden ajaksi kummitukeen ja myös rukoilemaan kummilastensa puolesta

Nykyiset kummikohteet